Pages

Friday, 19 July 2013

Kak.......boleh saya tumpang?

 

 

Assalamualaikum.

Haa...tajuk akak macam biasa...gempak lebih. Takkan nak buat expose mistik pulak kan. Dahlah hari jumaat, bulan ramadhon pulak tu. Kang tak pasal2 ada yang seram nak gi solat terawih.

 

005

Akak nak citer pasal dia ni ha. Tiap hari buat perangai camni.

 

 

002

Troli carik makan akak dah jadi pot dia berkeruh tiap petang. Jadi satu hal nak bersihkan. Tak pasal2 ada bulu sesat kat situ. Dahlah awak tu saudagar impot ekspot kutu vavi.

 

 

013

Kemain nyenyak tidurnya....macam tidur malam. Kejutlah camana pun, dia tetap lelap kat situ.

 

Okey, tu je citer akak hari ni. Hepi wiken everybadeh!

16 comments:

tunfatimah said...

eee...geram sungguh tgk si bulat ni....hbs la troli tu jd fav spot dia lak. kelakar kan ...bulan2 posa ni budak2 bulus ni tido kalahkan kita....yg kat rumah tu pun sama....tido mcm beriya2 posa...spot bukan dia kira kat mana ....siap berebut spot pun ada...
Have a good n happy weekend Aidah

NurNiezzaRiena said...

Ingat citer hantooo

Acik Erna said...

Ooo..dio poi tolong yo aidah he he.
Aidsh anak kucing dah turun.rupo e lopeh anak acik tak dapek turun an tu..suami acik bagi no.tel india..kumar namo e yang suami acik selalu telefon kalau ado bocor atap.agak e dio dah panggil maso acik kojo somalam.acik pun lom ado tanyo kek aci sebolah tu.anak acik yang bagitau

Dils said...

Kalau bebas kutu boleh jadi assistant

Murni Alfathunnisa said...

saya pun dah macam dia kak...dah berjangkit virus mengantuk..sebelum berbuka ngantuk, lepas berbuka ngantuk..lepas sahur ngantuk..apa pun tak bleh! dugaan betol.
sedap tido..tengok pun dah rasa jeles...hehe

Aidah said...

tunfatimah,
Itulah yang I pelik. Macam puasa masing2. Tapi badan tetaaaaaap je makmur. Hahaha.

Aidah said...

NurNiezaRiena,
Biasalah akak. Tajuk kemain eksyen. Citer hantu ada dik tapi dah masuk arkib. Lama dah akak tinggalkan zaman skolah asrama.

Aidah said...

Acik,
Ha ah acik. Tolong monyibuk yo. Haha. Alhamdulillah dah selamat anak kucing ni. Sayo ni pun macam acik. Tak sonang ati mikir an.

Aidah said...

Dils,
Dah bebas kutu tapi tak lepas ujian kebuluanlah dik. Camana nak jadi assistant.

Aidah said...

Murni,
Betul....akak kat umah ni pun naik mengantuk nengok kucing ni tidur. Haha.

zard said...

Yang kaler oren tu satu ya..berapa $? Hikshikshiks

tenku butang said...

cumeynyeee... mcm kucen teman dulu.. namanya bontel.. tp dh mati dh.

Follower ke : 80
Hai.. Salam Kenal..
done follow.. jom follow blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Dinas Aldi said...

Dia puasa tuu, kesian dia, kihkihkih! Kena bersihkan betoi2 la kan, nanti naya ja kalau customer jumpak bulu kucing kat kuih2 tu..

Nini D.. said...

bleh..bleh..meh tumpang umie nini meh...dgn ekau sekali den kepit celah ketiak! hahahaa

hmylieen said...

happynyaaaaa dia duk tido kat situ...posa kot! hehehhee

Naz said...

jual ngn dia sekali kak..