Pages

Thursday, 5 April 2012

Tak boleh jadi ni....

 

 

Moli ni memang cukup manja dgn deddinya.

002

Tidur pun bawah ketiak deddi. 

 

029

Macamana deddi tak sayang, pandai mengampu. Sambil baring, jilatkan badan deddi.

 

020

Tapi ada masa2 jugak dia naik sheikh dan bergusti dgn deddi. Milo paling hangin sebab baru sedap nak melayan mimpi, Moli dah kacau.

 

063

Ni dah macam lain je ni. Dah sehati berdansa pulak ke?

 

193

Tiba part ni, akak pun kompius. Apasal ni??? Bukan terlarang ke buat cam tu. Eh, kalau tak silap Moli tu betina kan. Tak guna terbalik2kan gambar sebab tetap pelik tafsirannya.

 

111

Bila dah jadi, baru nak tahu malu ya. Nasi dah jadi bubur, Milo. Itulah jangan malas beri anak didikan agama. Sape nak jawab tu? Ahkaaaak jugak!

 

030

Cepat2 akak pakaikan Moli dress ni balik. (macamlah boleh hilangkan kompius) Tak pe lah. Sekurang2nya dia tahu malu sampai tutup muka. Kahkahkah. Lawak je ya.

14 comments:

Naz said...

Adoi..apa yg berlaku ni..check betul2 akak si Moli tu..hehe..Milo menconteng arang di muka sendiri..haha

hmylieen said...

hahahahha yg paling real siap gaduh tu memang terbaik!milo owhh milo

Aidah said...

Naz,
Last time akak check memang betul betina tapi apesal jadi camtu, tak tahulah akak. Si Milo tu memang kompius 24 jam. Tak boleh harap tul. Hahaha.

hmylieen,
Memang itu je keje dia. Tapi atuk Milo tu sekarang ni lembap sikit sebab sejak sakit tu macam tak confident nak gaduh lebih2. Jaga badan kot.

fadz said...

hi kak aidah...

oo mak aiii.. dasyat gak si moli ni.. dia tak gerun ke ngan lemak2 si dedi milo tu? milo hempap dia baru dia tau... tak padan kecik ada hati nak buli dedi.... tapi tng part moli atas badan milo tu... mmg konfius... hahaha agaknya moli lepas geram hempap milo kut.. tu yg milo tutup muka pasal malu kalah ngan moli... yg part moli tutup muka tu.. rasanya bukan malu tp dia syok dok tersengih pasal dia boleh buli milo... hahahaha sekian review saya utk drama kali ni :)

Akma_cikyong said...

hakhakhak byk sungguh aksi2 terlarang yg dibuat blkg akk nie =) nth2 time akk tido agknya ape lah dorg nie wat kan..hikhik
atok..bwk2 berzikir..
moli..sedar2 lah skit..
hikhik

Aidah said...

Fadz,
Hahaha. Tergelak besar akak baca review Fadz. Boleh jugaklah kalau nak tengok dari sudut itu. Selamat sikit. Tak de lah terlarang sangat.

Akma,
Entahnya atuk ni. Tak sedar2 lagi tu. Moli memanglah camtu, hormon tengah banyak ni. Hahaha.

Iz said...

Tak padan dengan kecik haaa si Moli. Kemain dia wrestling dgn Milo. Moli dah spay belum kak? Kang silent heat pulak mcm si Memey saya tu. Hahaha.

siti murni said...

Hahaha...adeh...senak perut baca entry akak ni...

Sempat jugak akak snap photo pasangan sehati berdansa tu yer...mesra giloss...mesra anak dengan deddi je kot ni...

Akma_cikyong said...

haha kalau lah perut den nie leh ditukar ganti,asik nak bertukar jolah perut den nie cz nak golak yo bila baco kisah atok nie haaa~~

mama maman aka yana said...

aduhai.. yer ke buat benda terlarang tuh.. gurau2 je tuh.. hehehe

Nini D.. said...

kak...apa ke ensem sangat bakal menantu den ni?...gerammmmm

souled_oUt said...

Heeeeee comelnyaaa milo dan moli rasa nak gomol2 je budak 2 ekor ni

souled_oUt said...

Heeeeee comelnyaaa milo dan moli rasa nak gomol2 je budak 2 ekor ni

Dinas Aldi said...

Tang part sehati sedansa tu real la, kahkahkah!

Siap bergusti sakan atuk Milo & si tecik Moli.