Pages

Wednesday, 11 January 2012

Kereta pink pemberian daddy

 

Wahhh hebat tajuk hari ni. Macam akak pulak yang dapat kereta baru dari shuge dedi ya. Tak de maknanya.

 

003

Milo telah menurunkan kereta mainan barbie warna pink nya pada anak tunggal kesayangannya Moli. Maka menjakunlah Moli sehari suntuk dengan kereta tu.

 

 

005

Steering wheel pun dikunyahnya. Sebenarnya Farah ni tak de adik perempuan nak bagi kereta ni jadi daripada berhabuk , dia bagilah kucingnya main.  Dulu Milo main, sekarang ni bagilah pulak pada Moli.

 

007

Yang si Milo nih, tengok anaknya main, teringin pulak nak try sekali. Haa amekkaw, selempap di situ. Sebelah kaki pun tak muat nak masuk. Hahahahaha.

Sejak akhir2 ni, dia marah tau kalau kitorang gelakkan dia. Sensitip taw orang kucing tua nih. Hihihihihi. *gelak perlahan sikit*

14 comments:

Suara Kalbu said...

Moli,

Anak-anak auntie, Bella, Awie ngan Oden nak tumpang kete pink Moli. Depa ajak pegi KLCC bleh ?

Nini D.. said...

pink you....
agak2 kalo kasik dobot pinjam,bleh x?

Irfa said...

tengok tajuk memula rasa tergezut gak tapi sesaat kendian emm ni mesti keta utk kucin kesyangan kakak :)

~mrs azmi~ said...

kehkehkeh milo pun ada hati nak naik sama!

ada hati ye nak berdengki dengan anak yang muat2 naik kereta tu

Naz said...

Milo ni semua nak tiru apa Moli buat..haha..akak jangan gelak sangat, nnt kena tampar dek Milo..

Aidah said...

Suara Kalbu,
Boleh tapi pakai seksi2 ya sebab kete dah seksi abis. AMBOIIII MOLI!!!

Nini D,
Kita kire harga kengkawan dahlah, kata Milo, daddy yang tamak dan gila kuasa. Hahahahaha.

Irfa,
Tak de maknanya nak berkereta baru, pink lagik. Hihi.

mrs azmi,
Dia sekarang ni memang camtu lah. Apa yang anak dia try dia pun naaak jugak. Pelik tengok. Sindrom jeles kot.

So Shy Lady said...

wah ada krt sndiri tu. he..he... btul kak, makin tua mkin sensitip n kuat mrajuk kucing ni.... syhhh agak2 dia tahu tak kite ngumpat dia?

Akma_cikyong said...

wah~~moli sakan posing kat kete baru nampak~~kihkih standard kete milo kete hilux kak..kihkih

Dinas Aldi said...

Huihhhh Moli dah ada ketaaaaa! Pink plak tuuu!

Moli, nak tumpang!

Konpem lagi buruk la rupanya bila saya yg pi dok meragas keta pink si Moli tu, mengalahkan Milo, kihkih..

Aidah said...

SSL,
Dia tahu taw, telinga dia dah ke belakang je tu. Hihihi.

Akma,
Akak belikan je bas nanti, kompom muat. Haha.

Dinas,
Milo buruk siku tau. Dah bagi pada anaknya, tapi nak balik. Hehehehe.

suri solehah said...

saya seronok duk baca komen...tp tetap blur sbb tunggu nk loading gambar lambat sgt,,bb jd siput hr ni

Aidah said...

Aduhaiii, terima kasihlah masih sudi singgah blog akak walaupun bb siput.

t.o.p.a.z said...

suka tgk blog akak bercerita pasal kucing2..esp Milo..chomel sgt..
salam perkenalan

Aidah said...

Terima kasih singgah. Dari jauh datang, akak jamu nasi lemak je hari ni. Hehehe. Your blog pun menarik jugak, akak suka baca pengalaman org duduk di perantauan ni.