Pages

Wednesday, 7 December 2011

Mirror mirror on the wall, who's the fairest of them all?

 

 

124

Sleeping beauty,

 

 008

Princess Leia,

 

004

or Jabba the Hut. Sape tak pernah tengok Star Wars, tak boleh undi. Duduk diam-diam ya.

 

p/s  Hari ini ialah hari Rabu yang sangat mengong rasa otaknya jadi ini saja yang boleh dinukilkan dari kepala akak. Harap maklum.

7 comments:

~mrs azmi~ said...

vote for milo aka princess Leia!

mama maman said...

KREATIF..:)

So Shy Lady said...

kahkahkah sleeping beauty tu nmpak mcm dh bdengkur

princess lea tu yg t.leh tahan tuuu...rs nak ngorat jer

Aidah said...

Mrs Azmi,
Mekasih sebab vote i, kata Milo. Tak rugi mama i belikan i siput palsu purple ni.

Mama maman,
Terlebih masa gamaknya. Hehehe.

SSL,
Sleeping beauty tu dah meleleh air liur basi pun.
Kucing tua tu gatai tau. Sebelum SSL ngorat dia, dia dah phewwwwiit SSl dulu. Hahaha.

siti murni said...

MILO! MILO! MILO! :)

Nampak MILO akan mendapat undi terbanyak...hehe

Dinas Aldi said...

Tak aci camni, semua pun fair & lovely, susah nak pilih! Hehehe

Aidah said...

Siti Murni,
Mekasih, mekasih. Tak sangke femes dari Jabba the Hut dan Sleeping beauty. Muahahaha.

Dinas,
Alah cikgu, pilih ja yang mana satu idaman kalbu. Tak pe, diorang tak tahu sebab sleeping beauty baru 4 thn, baca pun merangkak lagi, yang dua lagi tu memang buta huruf sejak lahir. Hehehe.