Pages

Wednesday, 21 December 2011

WW : Sedih dan rindu

 

 

005

 

013

Mak dah balik PD.................

Akak?  Homesick pulak macam baru balik asrama.

Dua2 meleleh airmata sepanjang petang semalam.

 

p/s : Bukan wordless wednesday tapi less word written on this particular Wednesday, boleh?. Hihihi. (cikgu Dinas, kalau akak salah tolong betulkan ya.)

5 comments:

~mrs azmi~ said...

samalah kita kak..bila hantar mak balik @ balik dari kg nak tinggalkan mak mesti ada rasa sebak.. huhu

dolu2 belum kawen asal rasa rndu kat mak tak pk panjang. terus capai kunci - BALIK KAMPUNG!!

Dinas Aldi said...

Boleh dah tu kak, bukannya tulih karangan nak dapat markah dalam exam, hehehe.

Takpa, boleh balik PD tengok2 mak. Tak jauh kan? Di hati dekat selalu. Tapi tetap rasa sedih jugak kan..

Aidah said...

mrs. azmi,
Itulah pasal. Bila dah kawen ni tak bolehlah nak sesuka hati balik kg.

Dinas,
Merasalah tumpang ilmu cikgu nampaknya. Hehehe.
Tapi dinas, sejak En.AHBY keje ni akak tak bolehlah pulak balik selalu macam dulu. Tepon mak sampai dekat 5 kali satu hari. Sibbaik free.

mama maman said...

akak... semua org gitu la kak.. sure rindunyer... sy pun sama... lg la jauh.. nak blk kena cr hari cuti2.. sabar je la kann

Aidah said...

Tak kira berapa umur kita, ibu memang akan sentiasa dirindui bila berjauhan.