Pages

Thursday, 23 February 2012

Aksi terlampau bomoh air liur

 

 

033

OOOPPOOCOTT!!!!  Apa hal tetiba timbul kaki tembam kat keyboard ni?

 

035

Dia baring belakang laptop akak tu, lepas tu kaki dia  baiiik punya landing kat keyboard. Kurang asam tau.

 

037

Ni kalau panggang ni kenyang tau.  Hahaha. Geram tengok dia tau, rasa nak geget je!

 

 

029

Bomoh air liur ni memang pemalas lipas. Bagi treatment kat orang sambil baring je tau. Lepas tu ada hati mintak pengeras, makanan basah tiap2 malam.  Hehehe. Kesian, penat jilat tangan akak yang gebus tembam tu. Tangan je makan masa setengah jam. Mestilah pengeras mahal, kan. Hahaha.

 

p/s  Milo pesan jangan percaya pada bomoh ya, sebab 40 hari nanti amalan kita tak diterima. Dan ia juga termasuk dalam tujuh dosa2 besar. Nauzubillah.

14 comments:

Akma_cikyong said...

hakhakhak...milo..milo..ade jer peel dia yg mengelikan aty..kihkih *sambil baca sambil sengeh sorg2 kt meja.psikoooo~~kihkih

posanan penajo 2 sgt btul!kihkih jgn percaya pada bomoh2 nie..hidup kite bia berlandaskan Al-Quran & As-Sunnah..sekarang nie baru tercelik biji mata & mata hati betapa agungNya Surah-Surah dlm Al-Quran 2 jika kita mengamalkannya..*aw!terlebey sudaaa~~hihi

Naz said...

drumstick byk lemak tu..

Aidah said...

Akma,
Betul dik. Akak selau jugak baca surah yang akma cakap tu dulu tapi tak selalu diamalkan selesai solat fardhu. Sekarang ni akak pastikan tak terlupa membacanya. Alhamdulillah. Sampaikan salam pada adik ya.

Naz,
Nyam..nyam. Betul tu. Hehehe.

Akma_cikyong said...

kak aida
yer kak..makesure yer kak..akk amalkan surah2 2..semalam dpt 1 info..yg mengatakan surah An Nas & Al Falaq merupakan surah penutup bg Al-Quran :)
Allahualam..

Kakzakie said...

Benar 40 hari bukan sedikit amalan. Baik serah diri pada Allah atas apa jua...

Aidah said...

Akma,
Ha ah. Pendek je surahnya tapi kehebatannya masyaAllah.

KakZakie,
Betul2. Kot buatnya tiba ajal masa 40 hari tu, apa nak cakap. Nauzubillah.

Dinas Aldi said...

Tu diaa, buleh dia letak kaki dia kat situ, derhaka sungguh, kahkah! Jilat jari sambil pejam2 mata tu, kahkah! Adoyai terhibur sungguh dengan si Milo nih :D

So Shy Lady said...

klau jnguk blog akk dgn ank2 d sblah pasti sy tpaksa blama2...ngekek2 je ank2 sy duk tngok aksi milo neh he..he..aduh gram btul!

Nota Cikgu Anum said...

alhamdulillah...at last nmpk jugak blog ni ber update :)

siti murni said...

Hehehe...besau kaki bomoh air liur akak tu..eiii geram..udah macam quarter chicken nandos pulak saya tengok....eiii..ada jugak buat panggang kang...

Nini D.. said...

huk aloh tok bomoh.....
baring pon masih steady buat rawatan...
kak,make sure air liur tok bomoh takde bau ikan tuna ye..
hahahahaha

Iz said...

relax je bagi rawatan sambil pepejam mata, hehe

Munnafendy said...

gebunya kucing tu..menjilat2 lg dia

Aidah said...

Dinas,
Sejak akhir2 ni dia suka landing atas laptop dan kamera akak. Macam jeles je.

SSL,
Alamak. Kalau ada si kecik yang baca,kena tulis elok2 ni. Hihihi.

Cikgu Anum,
Macam tu lah badan ni bila dah berumur. Kejap sihat, kejap tak sihat. Ikut angin dia je. Sabar je lah.

Siti murni,
Hahaha. Baru akak perasan. Betullah macam quarter chicken nandos je. Lagilah rasa nak geget.

Nini D,
Kalau kat tangan boleh tahan lagi. Kalau dia buat facial guna air liur memang nak kena. Hehehe.

Iz,
Dia memang ala2 cool, lite and easy cam tu. Tapi sebenarnya pemalas lipas. Hahaha.

Munnafendy,
Dah byk kali kena warning ngan doktor suruh turun berat badan tapi tuan pulak yang tension nak bagi dia diet. Penyudahnya, makin gebu...