Pages

Friday, 24 February 2012

Godaaaaaaaan........

 

 

 

 

031

Huaaaaaaaarrrrrghhhhhh.........

 

 019

HUARRRRRRRGGGHHHH.......

 

021

Hmmmmmpppphhhh......zzzzzzzzzzzzzzzzz.

 

 

016

Tak tergoda ke?  Cepat tarik selimut, tidur. Sedap tidur time hujan dan mendung kat luar tu, tau.

p/s Yang keje tu mintak mahap bebanyak ya. Lagi sejam lebih lagi ni nak bunyi loceng. Sabar yeee...... Hehehehehe.

8 comments:

siti murni said...

tergoda sangatssss....

mata pun dah berat benor nak celik ni ha....haih..bertuah punye milo..

Nini D.. said...

hahahahahah.....
dobot baru bangun tido..
dari pagi tadik pukul 11pg tidonya...
tak senonoh btol

Aidah said...

siti murni,
Hihihi....sorrriiiii....

Nini D,
Aiikk! Dobot cuti ke ari ni. Ke dia dah sub kan kerja meronda tu kat mat bangla?

Akma_cikyong said...

weeeeee~~sentap!xdapek nak tito time2 cenggini :(
rsa cam nak piuh2 jer pp milo 2..haha

Dinas Aldi said...

Sakan si Milo menguaaaappp! Kahkahkah!

Naz said...

Luasnya mulut masing-masing..Milo & Moli, tutup mulut tu masa menguap

Aidah said...

Akma,
Akak boleh tolong picitkan pipi dia bagi pihak akma, ya. Kehkehkeh.

Dinas,
Dinas nak tahu behind the scene amik gambar ni. Susah yaa hamat! Terpaksa standby camera bila dia bangun tidur. Kalau tak sempat amik masa mulut terbukak luas tu, terpaksa suruh arif menguap sebelah Milo supaya dia terpengaruh dan menguap sekali lagi. Kelakar.

Naz,
Berlumba2lah syaitan masuk lam mulut tu nanti. Dah pesan suruh tutup tapi dia tak nak dengar.

Uncle Lee said...

Hi Aidah, love the pics here.
Very creative shots too. Your cat really cute.
You have a nice day and keep a song in your heart.
Lee.